Waar Pp2000 kopen?

alles wat met electronica te maken heeft, van storingen tot weetjes

Moderator: CvW

Roland11
Berichten: 188
Lid geworden op: di 18 jan 2011 - 22:32:17

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door Roland11 » zo 15 okt 2017 - 19:29:00

Roland11 schreef:
aussi schreef:Hebben jullie nog tips hoe dit op te kunnen knappen??
Ik zou beginnen met een verse installatie van Windows en daarop niets anders installeren dan Diagbox.
Kun je bijv. doen door een aparte opstartpartitie aan te maken op je HD.

En welke Windows versie gebruik je? Te adviseren is Windows XP 32 bit of Windows 7 32 bit.
Nu: Peugeot 5008 Style e-HDi 1.6 112 pK 2-Tronic * 2013 * 150.000 km + Peugeot 206 3D XS 1.4 * 2002 * 80.000 km
Was: Peugeot 307 SW 2.0 HDi 90pk + 20 pK chiptuning* 2002 * 350.000 km / Peugeot 306 1.9 XNd * 1995 * 290.000 km

aussi
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 10 aug 2015 - 21:14:07

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door aussi » zo 15 okt 2017 - 19:35:52

Dit alles heb ik inderdaad gedaan. Op mijn laptop draaide standaard win 10

Maar na het in lezen op dit topic uiteraard win 7 32bit geïnstalleerd op een aparte partie:D...

Nog een keer proberen te installeren of zal het gewoon niet werken?

aussi
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 10 aug 2015 - 21:14:07

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door aussi » zo 15 okt 2017 - 19:41:46

Lees op een site van Peugeot zelf deze melding ? :

Peugeot Planet 2000 is nu gedeactiveerd op deze pc .
(error code 10)
Peugeot Planet System is van de WRS-server verwijderd .
activeer de Peugeot-toepassingen opnieuw .

Roland11
Berichten: 188
Lid geworden op: di 18 jan 2011 - 22:32:17

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door Roland11 » zo 15 okt 2017 - 19:42:10

aussi schreef:Maar na het in lezen op dit topic uiteraard win 7 32bit geïnstalleerd op een aparte partie:D...
Advies: eerst een image maken van de schone W7 installatie ;-)
Dan kun je met een druk op de knop alles weer terugzetten en Diagbox opnieuw proberen te installeren.
Diagbox 7.01/7.02 zou normaal moeten installeren, volgens mij.
Kan ook zijn dat je eerst nog updates moet uitvoeren naar 7.xx om een nieuwere auto succesvol uit te kunnen lezen, dat was bij mij ook het geval, zie http://www.307forum.nl/viewtopic.php?f= ... 08#p148835: ik moest naar 7.74 voordat het bij mij goed werkte.
Best kans dat je daarom in PP2000 terecht komt.
Nu: Peugeot 5008 Style e-HDi 1.6 112 pK 2-Tronic * 2013 * 150.000 km + Peugeot 206 3D XS 1.4 * 2002 * 80.000 km
Was: Peugeot 307 SW 2.0 HDi 90pk + 20 pK chiptuning* 2002 * 350.000 km / Peugeot 306 1.9 XNd * 1995 * 290.000 km

aussi
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 10 aug 2015 - 21:14:07

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door aussi » zo 15 okt 2017 - 20:40:49

Dat is zeker een goeie tip. Ben nu bezig met een nieuwe Windows install.

Zal er dan gelijk een goeie image van draaien. Maar ik dacht juist dat het afgeraden werd omhoger dan 7.02 of hoger dan 7.56 te gaan? Om dat het telecoderen op hoger dan die versie niet soepel verliep?

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16440
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door Doornekamp33 » zo 15 okt 2017 - 21:49:22

aussi schreef: In diagbox maak ik de keuze voor diagbox maar springt hij toch naar peugeotplanet 2000.

Hebben jullie nog tips hoe dit op te kunnen knappen??
307 kun je niet uitlezen met diagbox maar alleen met PP2000, dus dat klopt wel.

Voor de rest, snooze help.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

aussi
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 10 aug 2015 - 21:14:07

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door aussi » ma 16 okt 2017 - 09:15:23

Doornekamp33 schreef:
aussi schreef: In diagbox maak ik de keuze voor diagbox maar springt hij toch naar peugeotplanet 2000.

Hebben jullie nog tips hoe dit op te kunnen knappen??
307 kun je niet uitlezen met diagbox maar alleen met PP2000, dus dat klopt wel.

Voor de rest, snooze help.
Oh echt? Ik zie op het forum bij sommige mensen toch echt dat Er in diagbox zelf zitten te spelen om functionaliteiten aan te zetten voor de auto??

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16440
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door Doornekamp33 » ma 16 okt 2017 - 16:04:40

Diagbox valt terug op PP2000, alleen de laatste willen met Diagbox.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

aussi
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 10 aug 2015 - 21:14:07

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door aussi » ma 16 okt 2017 - 17:55:32

Helemaal helder. Klinkt ook wel logisch :oops:

aussi
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 10 aug 2015 - 21:14:07

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door aussi » ma 16 okt 2017 - 20:57:24

We zijn weer een stapje verder.

Als ik de keuze Peugeot planet 2000 Pak in diagbox Dan komt hij netjes met de vraag wat mijn DAM nummer is deze stond ook in de portier zijde als ik mij goed kon herinneren. Mijne leek op iets van 2047. kan dit kloppen?

Ik had wel verwacht dat ik wat meer "opties" zou kunnen aanzetten via PP2000 zoals bijv follow me home light als dat mogelijk is. En mijn radio geluid weer wat harder overlaten komen aangezien deze na de CD wisselaar activatie wat zachter lijkt geworden.

Hebben jullie tips waar ik dat wellicht zou kunnen vinden?

Roland11
Berichten: 188
Lid geworden op: di 18 jan 2011 - 22:32:17

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door Roland11 » ma 16 okt 2017 - 21:00:06

aussi schreef:Hebben jullie tips waar ik dat wellicht zou kunnen vinden?
Ik geef je weinig kans...
Nu: Peugeot 5008 Style e-HDi 1.6 112 pK 2-Tronic * 2013 * 150.000 km + Peugeot 206 3D XS 1.4 * 2002 * 80.000 km
Was: Peugeot 307 SW 2.0 HDi 90pk + 20 pK chiptuning* 2002 * 350.000 km / Peugeot 306 1.9 XNd * 1995 * 290.000 km

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16440
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door Doornekamp33 » ma 16 okt 2017 - 21:14:13

De folow me home werkt volgens mij al gewoon, na de sleutel uit het contact halen van de sleutel even grootlicht inschakelen, zou dan moeten werken, zit geen automatische stand op, moet je steeds handmatig doen.

En geluid kun je niet instellen via PP, dus die zul je niet vinden.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

aussi
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 10 aug 2015 - 21:14:07

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door aussi » ma 16 okt 2017 - 21:42:07

Aaiii Dan had ik er toch stiekem iets meer van verwacht haha.
Had verwacht nog wel wat leuke gadgets aan te kunnen zetten buiten de CD wisselaar uitgang......

Storing uitlezen lijkt goed te gaan overigens.

Geeft bij een paar modules aan dat hij geen detectie kan vinden maar voor de rest werkt dat wel netjes. Zelfs de storing van de buitentemperatuur sensor gaf hij netjes aan.

aussi
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 10 aug 2015 - 21:14:07

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door aussi » di 17 okt 2017 - 17:19:23

De aanhouder wint. Na nog wat extra zoek werk toch kunnen vinden.
En weer in ere hersteld naar de optie naar " uitgang luidsprekers "
Ipv "uitgang versterker"

Afbeelding
upload image

Is er de mogelijkheid om op een rd3 een versterker aan te sluiten ?
Dacht dat er geen pre outs op die variant zitten? Of gaat het dan via een andere speciale aansluiting?

Gebruikersavatar
Doornekamp33
Berichten: 16440
Lid geworden op: di 03 mar 2009 - 19:22:18
Locatie: Hoevelaken.

Re: Waar Pp2000 kopen?

Bericht door Doornekamp33 » di 17 okt 2017 - 17:59:27

Versterker kun je aansluiten met een hi/low filter op de speaker aansluiting, er zijn versterkers met ingebouwd filter.
>No questions in PB please !!! I have no secretary >< questions ? only on the forum ! THX<
>>Exit, 307 XSI <<>>exit, 407 XS<<
>>>>Nu: Black 208 1.4 allure full leder.<<<<

Plaats reactie